10x aparte denim items

Denim is een overheersende trend in 2013. Spijkerjasje, spijkershort, denim tuinbroeken, denim onesuits, spijkerrokjes en het mouwloze spijkerjack zijn items die niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld.

Ik ben gek op denim! Mijn favoriete kledingstukken op dit moment zijn zo ongeveer allemaal gemaakt van spijkerstof! Denim geeft je een stoere uitstraling, en het is makkelijk en veelzijdig te combineren. Bovendien is blauw mijn lievelingskleur en laat denim nou net blauw zijn! Ik draag momenteel het liefst iedere dag wel een denim item.. Denim is ook een van de hoofdingrediënten van een perfecte festival outfit vind ik. Een mouwloos spijkerjasje of spijkershort zijn typische festival items die leuk te combineren zijn met felle printjes en kleuren en fashion items in bohemian stijl of western stijl. Bovendien staat spijkerstof super goed in combinatie met felle kleuren, lichte kleuren en natuurlijke kleuren zoals bruin en nude. Een leren jasje of een jasje met all over print kan dus goed in combinatie met een denim short. Nu heeft iedereen wel een spijkerbroek, spijkerjasje of spijkershort in zijn kast dus leek het me leuk om een keer andere denim items voor jullie op te zoeken. Kijk even mee! Ben jij ook zo’n denim lover?

spijker-3314 spijker-3977.. spijker-3977 spijker-3977-pencil-skirt spijker-4242 spijker-4639. spijker-4639 spijker-5037 spijker-5965 spijkerrrr