10x fashionable regenlaarzen

We kunnen er niet meer omheen, het is inmiddels Herfst! De een houd van de Herfst, de ander haat het. Een ding is zeker, het mooie weer verdwijnt en maakt plaats voor kou en natte klimaatsveranderingen. Iets wat we allemaal weten en waar we echt niet allemaal even blij mee zijn, is het feit dat Nederland een groot deel van het jaar uit regenachtig weer bestaat. En niks is vervelender dan ‘s ochtends als een verzopen katje of met soppende schoenen op je werk of school aankomen. Daar hebben we dan ook een hele fijne en leuke oplossing voor: Fashionable regenlaarzen!

Vroeger dacht je bij regenlaarzen aan die lelijke donkergroene rubberen dingen die de boeren op het land aan hun voeten droegen. Gelukkig zijn die tijden voorbij! Althans, boeren zullen deze laarzen nog wel dragen maar mode meisjes zoals wij hebben een mooier en draagbaarder model ontdekt! Toffe regenlaarzen in verschillende maten, modellen. Met printjes, mat of glanzen met strikjes of andere leuke details. Regenlaarzen die lijken op leren laarzen alleen dan gemaakt van rubber. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Inmiddels zijn de meest leuke varianten regenlaarzen op de markt en is het niet meer raar om met deze rubberen boots naar school of werk te gaan. Uiteraard heb ik dan ook de 10 leukste voor je op een rij gezet. Kijk mee!

regenlaars-120-ilse-jacobsen regenlaars-130-ilse-jacobse regenlaars-150-michael-kors regenlaars-495-givency regenlaars-8995-siper1 regenlaars-9995-supertash1 regenlaars-9995-ted-baker regenlaars-11995-hunter regenlaars-12995-hunter regenlaars-33595-hunter