10x Het badpak

Het badpak is dit jaar helemaal hip! In iedere swimwear collectie 2013 zie je wel een paar leuke exemplaren badpakken verschijnen met leuke printjes en kleurtjes.
Toch zullen veel meiden niet zo snel een badpak uit het rek pakken, omdat een badpak nogal gelinkt staat aan het type 40+ vrouw. Maar dat is nu voorbij. Een badpak kan iedereen leuk staan en vooral de hippe modelletjes die nu in de winkels hangen zijn echt super fashionable. Natuurlijk heeft het badpak een nadeel en dat is dat je niet mooi egaal bruin kan worden, maar voor een dagje zwemmen is een badpak ideaal. Bovendien is een badpak ook erg praktisch doordat je in feite alleen maar een short er over heen aan hoeft te trekken om zo direct met je fashionable outfit over de boulevard kunt lopen. In dat geval heb je geen top meer nodig. Bovendien verbergt een badpak klein vetrolletjes die je liever niet showt, dus ook dat is een voordeel van het badpak. Ik heb een aantal leuke modellen gespot met leuke prints en kleurtjes en zo op de foto zien deze badpakken er toch wel heel leuk uit! Toch kan ik me voorstellen dat nog niet iedereen gecharmeerd is van het badpak en daarom heb ik een aantal leuke modelletjes voor jullie opgezocht.

badpak-3711 badpak-3977 badpak-4242 badpak-4639.. badpak-4639 badpak-6097 badpak-10471 badpak-11134 badpak-15906 bdpak-25185