10x Jurkjes met pailletten

Kerstmis komt er weer aan en dat betekent dat we onszelf onbeperkt mogen hullen in de mooiste glitter en pailletten jurkjes en rokjes, zonder ons overdressed te hoeven voelen. Jurkjes, tops en rokjes versierd met steentjes, kraaltjes en lovertjes geven perfect het kerst sfeertje weer.

Naast Kerst is Oud & Nieuw een tweede gelegenheid deze maand waarop dat glitter jurkje uit de kast getrokken mag worden. Nog geen jurkje met lovertjes in de kast? Dan ben je hier op het juiste adres. Op verschillende webshops spotte ik de leukst en ook nog eens betaalbare pailletten jurkjes, welke perfect zijn voor de feestdagen. Combineer ze met een panty, high heels en een colbertje en je zult de show stelen tijdens de feestdagen. Lekker opvallend, classy en sexy en daarom een echte december musthave! Geen idee wat voor verschillende glitter jurkjes er momenteel op de markt zijn? Kijk dan gauw mee. Ik heb de 10 leukste pailletten jurkjes voor je op een rij gezet.

sequin-5494 sequin-3495.. sequin-3495 sequin-3495-mmm sequin-3495-mmmmm sequin-3995 sequin-3995-loa sequin-3995-loaaa sequin-4495mmm sequin-4995-mm