10x leuke betaalbare bikini’s

Ondanks dat het lekkere weer nog even op zich heeft laten wachten ga ik er van uit dat het de komende maanden toch echt zomer wordt! En wanneer we het over zomer hebben, denk ik meteen aan bikini’s!

Bikini’s kan ik nooit te veel hebben, hoe meer hoe beter zelfs! Hoe fijn is het als je op vakantie lekker af kunt wisselen van bikini! Bovendien hebben verschillende bikini’s vaak verschillende functies. Het fijne bandeau model dient vaak als zon-bikini, je kunt bij dit model namelijk vaak de bandjes eraf halen waardoor je mooi egaal bruin kunt worden in je decolleté en op je rug. En ook zonder bandjes blijft deze bikini goed op zijn plaats zitten!  Terwijl de beugel bikini juist weer lekker stevig zit, waardoor je er fijn mee kunt zwemmen zonder dat je topje verschuift. De triangel bikini is weer heel fijn voor een lekker actief strand dagje. Je kunt er fijn mee beach volley ballen bijvoorbeeld! De triangel bikini is een minder ideale bikini om een dagje te bakken. En ook tijdens het zwemmen wil hij wel eens verschuiven. Ik ben in ieder geval gek op bikini’s en wil er het liefst zo veel mogelijk hebben, en dat ook nog eens tegen een betaalbaar prijsje! Daarom heb ik voor jullie 15 leuke en ook nog eens betaalbare bikini’s op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder.

10x-betaalbare-bikini-asos5 10x-betaalbare-bikini-asos6 10x-betaalbare-bikiniee 10x-betaalbare-bkini 10x-betaalbare-bikin-asos2 10x-betaalbare-bikini 10x-betaalbare-bikini1 10x-betaalbare-bikini-asos 10x-betaalbare-bikini-asos3 10x-betaalbare-bikini-asos-4