10x leuke jumpsuits

Jumpsuits en onesuits, ofwel eendelige kleding, is dit jaar helemaal hot! Ondanks dat we de jumpsuit al kennen in het modebeeld hebben we nu toffe exemplaren gespot met opvallende prints!


Aztec prints en zwart wit prints zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en onmisbaar in jou kledingkast. Nu heb ik de meest leuke jumpsuits gespot met aztec prints, zwart wit prints, zebra print en effen jumpsuits. Allemaal heel zomers en goed te combineren. De jumpsuit met aztec print kan goed in combinatie met een mouwloos spijkerjack, een paar leuke sandaaltjes of slippertjes en gekleurde of zilveren sieraden. Het mouwloze spijkerjack kan ook ingewisseld worden voor een spijkerjasje met mouwen of juist een mooi wit blazertje. Het witte blazertje maakt het geheel net even iets meer classy. De effen zwarte jumpsuit kan juist heel goed in combinatie met een statement ketting en opvallende sieraden. Doordat de jumpsuit een effen kleur heeft, mag je qua accessoires en schoenen juist weer heel erg uitpakken! Een paar neon kleurige pumps zullen hier dan ook niet bij mis staan. Dit geld ook voor de jumpsuit met zwart wit print. Om wat meer kleur in het geheel te brengen kun je deze jumpsuit goed combineren met leuke felgekleurde sieraden en pumps of sandaaltjes. Bekijk de 10 leukste jumpsuits hieronder.

jumpsuit jumpsuit-2495 jumpsuit-2995 jumpsuit-3995 jumpsuit-29944 jumpsuit-29955 jumpsuit-32995 jumpsuitt jumpsuittt jumpsuittt22