10x Sleehakken voor het najaar

Sleehakken waren afgelopen zomer populaire zomerschoenen, maar ook voor het najaar is deze doorlopende hak fijn om te dragen. In dat geval wel in de vorm van een enkellaarsje.

Voorheen waren sleehakken mét plateau zool helemaal hot, dit najaar gaan we daarentegen juist veel wedges tegen komen zonder plateau of met een mini plateautje. Bij Bershka en zara spotte ik voor het najaar mooie suede enkellaarsjes met een sleehak. Sleehakken lopen over het algemeen net iets gemakkelijker dan pumps zonder sleehak, en zitten daardoor dan ook iets comfortabeler. Vooral voor een stapavondje is dit ideaal. De meeste modelletjes die ik gespot heb voor aankomend najaar hebben een ietwat puntige neus, wat ook weer helemaal in is. De suede sleehak enkellaarsjes zijn ideaal voor dit najaar, en kunnen zowel onder een skinny jeans als onder een jurkje of rokje gedragen worden. Ze zitten stabiel en mooi aangesloten waardoor je er uren op kunt paraderen, in tegenstelling tot stiletto’s bijvoorbeeld. Ik heb 8 enkellaarsjes met sleehak voor aankomend najaar voor je op een rij gezet, kijk mee. Wat vind jij van deze schoenen?

slee-8999-man slee-8999-mang slee-8999-mangg slee-8999-mann slee-10999-man slee-3999-berss slee-4599-bers slee-4599-berss slee-4599-man slee-4999-bers slee-5499-mang