13x (nep) leren items

Artikelen gemaakt van leer of nepleer gaan we dit najaar ontzettend veel tegen komen. Leer in combinatie met ripped denim of een ruit print past helemaal thuis in de najaarstrend Rock ‘n Roll. Leer geeft je look een stoere uitstraling maar kan ook op een hele classy manier gecombineerd worden.


Werkelijk ieder kledingstuk is dit najaar uitgevoerd in een leren variant. Al is een artikel gemaakt van echt leer meestal redelijk prijzig en daarom zijn er genoeg nep leren varianten op de markt. New Look heeft dit najaar een groot aanbod aan nepleren fashion items die helemaal thuis passen in het trend beeld van aankomend najaar. Denk aan pencil skirts, skater skirts, jurkjes, biker jackets, shorts en broeken gemaakt van een nep leren stof. Heel tof en leer is ook nog eens makkelijk en veelzijdig te combineren. Om je alvast te inspireren over toffe fashion items gemaakt van leer, heb ik er 13 voor je op een rijtje gezet. Stuk voor stuk zijn het echte fashion artikelen die niet zouden misstaan in jou najaarsgarderobe. De (nep) leren short en rok zijn dan ook echte musthaves die eigenlijk niet mogen ontbreken in jou kledingkast. Bekijk hieronder de meeste leuke artikelen gemaakt van (nep) leer.

leather-2499-nl-quilted leather-2999-dres leather-2999-nl leather-2999-nll leather-2999-nlll leather-2999-nllll leather-2999-nl-play leather-3499-nl leather-3499-nll leather-24999 leather-2499-maxi leather-2499-nl leather-2499-nlll