5x Modström dames parka’s

Ondanks dat we nog bijna geen vlokje sneeuwen uit de lucht naar beneden hebben zien dwarrelen, merken we aan de dalende temperaturen wel dat het inmiddels echt winter is. Met de dag wordt het kouder en we kunnen nu ook echt niet meer om die winterjas heen.


Parka jassen, zijn stoere winterjassen voor dames, met vaak een capuchon. Deze jassen zijn heerlijk warm voor de winter en ook nog eens tegen sneeuw bestemd. Modström is een merk dat ook wel bekend staan om z’n stoere warme winter parka’s en heeft ook dit seizoen weer heel wat toffe modellen in hen collectie hangen. We zien de Modström parka’s dit jaar voornamelijk in fijne najaarskleurtjes zoals donker groen, navy blauw, grijs en beige maar dit jaar heeft Modström een hele toffe koraal kleurige variant in de collectie. Deze winter parka is lekker opvallend en door z’n kleur super fashionable. Hiermee kom je dan ook trendy de winter door!

Naast de koraalkleurige neon parka jas van Modström heb ik ook nog 4 andere varianten voor je op een rij gezet, welke verkocht worden op welikefashion.com. Bekijk deze toffe winter parka’s hieronder.

mod15397 mod18995 mod20995 mod30995 mod209955