Beauty trend: Philips VisaPure

Wij vrouwen houden er van om ons iedere dag mooi te maken door middel van allerlei make-up producten en dergelijke. Maar ook is het ook belangrijk om je gezicht iedere avond goed schoon te maken en te reinigen, om een zuivere en egale huid te behouden. Toch schiet dit er af en toe wel eens bij in.

Om het reinigen van je gezicht gemakkelijker te maken, heeft Philips iets nieuws bedacht. Namelijk de VisaPure reinigingsborstel. VisaPure is een huidverzorgingsproduct dat geschikt is voor allerlei verschillende huidtypen. Zowel voor meiden die last hebben van acne, als meiden die een gevoelige, droge of juiste vettige huid hebben is dit product geschikt. De VisaPure borstel heeft een ronde borstel aan de bovenkant, welke ronddraait en hierdoor jou gezicht als het ware reinigt. Je kunt de VisaPure borstel samen met jou dagelijkse reinigingsproducten gebruiken.

De VisaPure borstel heeft twee standen, welke je zelf kunt instellen: De milde en de diepe reiniging. Je kunt voor de milde reiniging stand kiezen wanneer je bijvoorbeeld een gevoelige huid hebt en je kunt voor de diepe reiniging stand kiezen wanneer je haast hebt of juist heel veel make-up op hebt.

Het voordeel van de VisaPure reinigingsborstel ten opzichte van handmatige gezichtsreiniging, is dat hij je gezicht 10 keer effectiever reinigt dan met de hand. Daarnaast reinigt hij niet alleen je gezicht, maar verwijdert hij ook nog eens de dode huidcellen waardoor je huid zachter en egaler aanvoelt. Daarnaast zorgt de VisaPure er voor dat de opname van je huidverzorgingsproduct of crème verbetert wordt.

Een ander voordeel is het feit dat de VisaPure snoerloos en waterdicht, waardoor je hem ook onder de douche kunt gebruiken. Daarnaast kun je hem wel 30 keer gebruiken zonder op te laden. Ideaal dus wanneer je op vakantie bent bijvoorbeeld.

De VisaPure is bedoeld voor het reinigen van je wangen, voorhoofd, neus, kin, hals en borst.

visapure2 visapure3 visapure4 visapure5 visapure6