Campagne: Lady Gaga topless voor Versace

Al eerder liet ik jullie de eerste beelden van de Versace campagne zien waar Lady Gaga het gezicht van is. Inmiddels zijn er nog meer beelden vrijgegeven, waar Miss Gaga iets schaarser gekleed is.


Op de een of andere manier klopt de match van Versace met Lady Gaga echt perfect. Op de beelden, waar Lady Gaga voor de verandering een keer heel natuurlijk op staat, heeft ze wel iets weg van de ontwerpster Donatella Versace zelf. Bovendien is het prachtig om Lady Gaga eens in een natuurlijke look te zien in plaats van het extravagante uiterlijk wat we van haar gewend zijn.

Op de twee nieuwste beelden van de campagne is Lady Gaga gehuld in een zwarte broek met statement riem en in een glitter rok. Ook draagt ze op de eerste foto opvallende grote kettingen welke matchen bij haar riem en poseert ze op de tweede foto met een prachtige tas waar ook het zelfde detail als op de riem en op de ketting op terug komt, de tijger kop. Toch ontbreekt er op beide foto’s iets, namelijk een top. Op beide foto’s is Lady Gaga topless gefotograffeerd, weliswaar wordt haar buste bedekt door haar prachtige lange blonde manen.

Bekijk de twee nieuwste campagne foto’s met Lady Gaga hieronder.

lg2 lg1