Campagne: Louis Vuitton Spring 2014

Al een tijdje is bekend dat Marc Jacobs stopt bij Louis Vuitton. De Spring 2014 campagne is dan ook de laatste waar Marc nog aan mee gewerkt heeft. Dit is dan ook te zien want alle modellen zijn stuk voor stuk een muse van Marc. Modellen die we in deze campagne voorbij zien komen zijn Sopfie Coppola, Gisele Bündchen, Fan Bingbing, Caroline de Maigret, Catherine Deneuve en Edie Campbell.
Echter zijn nog niet alle campagne beelden met deze modellen vrij gegeven. Wel zien we Catherine Deneuve, Caroline de Maigret en Sofie Coppola al voorbij komen op de beelden.
De Spring 2014 campagne van Louis Vuitton is gefotografeerd door Steven Meisen in mode stad New York City. In het eerste opzicht wanneer je de campagne ziet, denk je niet meteen aan een voorjaarscampagne. We zien veel grauwe en donkere kleuren die misschien beter bij het najaar hadden gepast. De campagne is behoorlijk mysterieus voor een Spring campagne.

In de Spring campagne zien we veel feather looks voorbij komen maar ook veel bewerkte items. Veertjes, kraaltjes, embellishment staat duidelijk centraal in deze collectie en alle items zijn volledig afgewerkt met de mooiste details. De veren zag we ook op de catwalk al voorbij komen.

Bekijk de eerste drie campagnebeelden van de Louis Vuitton Spring 2014 campagne hieronder.

louis4 louis5 louis1 louis2 louis3