Campagne: Marc Jacobs Spring 2014

Ondanks dat de winter pas net officieel begonnen is, worden we al overladen door de nieuwste campagnes en lookbooks voor aankomend Spring/Summer 2014! Helemaal niet erg om alvast wat inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar. Zo lanceerde ook Marc by Marc Jacobs zijn Spring 2014 campagne.

Qua modellen kiest Marc dit seizoen voor modellen waarmee hij nog niet eerder heeft samengewerkt. Maria Palm, Miriam Haney en Nicole Pollars zullen dan ook gezicht staat voor deze campagne. De campagne beelden werden gefotografeerd door Juergen Teller. Het is niet de eerste keer dat Juergen Teller beelden schiet voor Marc Jacobs, deze samenwerking is al enige tijd aan de gang. De collectie die op de foto’s gedragen wordt kan omschreven worden als relaxed, seventies inspired designs, welke allemaal uit de nieuwe voorjaarscollectie van Marc by Marc Jacbos komen.

Een tijdje geleden werd bekend dat Marc Jacobs zijn samenwerking met Louis Vuitton onlangs verbrak om zich meer te kunnen focussen op zijn eigen label, Marc by Marc Jacobs. Eerder liet ik jullie de laatste collectie van Marc Jacobs bij Louis Vuitton zien.

Bekijk de campagnegelden van de Marc Jabocs Spring 2014 campagne hieronder.

marcby2 marcby1