Collectie: Alle beelden van Isabel Marant X H&M

14 oktober was het zo ver, toen lag de totale collectie van Isabel Marant voor H&M in de winkel. Eerder liet ik jullie al enkele artikelen van de collectie zien, welke er veelbelovend uitzagen. Wel waren dit alleen de losse artikelen en heb ik nu foto’s waarop modellen alle artikelen ook daadwerkelijk dragen. Hierdoor krijg je nog een beter beeld van de collectie en ik moet zeggen het ziet er nu nóg beter uit! Wauw wat is dit een geweldige collectie!


De collectie bestaat uit prachtige knits met etnische prints, mooie afgewerkte broeken, leuke jasjes, mooie tops en geweldige schoenen! Echt de complete collectie is uniek, opvallend en tot in de detail afgewerkt. Er zijn hoogwaardige en luxe materialen gebruikt welke de itmes nog mooier maken dan dat ze al zijn. De afwerkingen zijn top en alles is perfect op elkaar afgestemd en gestyled. Deze collectie is geweldig en ik ben bang dat ik niet de enige ben die hier zo over denkt. 14 oktober is de lancering van deze collectie en ik gok dat het een groot gekkenhuis wordt! Ook online zullen de artikelen verkocht worden, dus ik ga zeker een kijkje wagen die dag en eventueel wat leuke items bestellen. De prijzen liggen uiteraard wel een stukje hoger dan de normale collecties van H&M maar zo te zien is het het dubbel en dwars waard. Naar mijn mening is dit de beste samenwerking van H&M en een designer ooit, voor zo ver ik mij kan herinneren. Ik ben super enthousiast en wil daarom graag de beelden van de gedragen door modellen en personen aan jullie laten zien. Kijk mee, wat vind jij van de collectie van Isabel Marant voor H&M?

is1 'Isabel Marant For H&M' : Photocall At Tennis Club De Paris 'Isabel Marant For H&M' : Photocall At Tennis Club De Paris 'Isabel Marant For H&M' : Photocall At Tennis Club De Paris 'Isabel Marant For H&M' : Photocall At Tennis Club De Paris 'Isabel Marant For H&M' : Photocall At Tennis Club De Paris 'Isabel Marant For H&M' : Photocall At Tennis Club De Paris 'Isabel Marant For H&M' : Photocall At Tennis Club De Paris 'Isabel Marant For H&M' : Photocall At Tennis Club De Paris is10 is11 is12 is13 is14 is16 is17 is18 is19 is20 is21 is22 is23 is24 is25 is26 is27 is28