De beauty geheimen van Nederlands model Bette Franke

Modellen zien er altijd perfect verzorgt uit en hebben het lijkt wel of zij nooit eens een puistje of oneffenheid hebben. Natuurlijk is hun lichaam en hoofd hun visite kaartje en is het dus belangrijk om er altijd goed en verzorgd uit te zien. Maar hoe krijgen modellen dit telkens weer voor elkaar? 

In de Briste Vogue verteld Nederlands model Bette Franke haar beauty geheimen:

“Ik gebruik Bioderma’s micellar water om mijn make-up te verwijderen. Een moisturiser gebruik ik eigenlijk alleen wanneer het winter is. Ik doe niet aan maskers of andere beauty treatments. Ik rook niet, drink weinig alcohol en eet bijna geen suiker. Ik heb gewoon geluk gehad, want ik doe bijna niks met mijn huid.”

“In mijn vrije tijd draag ik nauwelijks make-up. Mijn wimpers krullen en mascara aanbrengen is het enige wat ik nog wel eens doe, omdat dat je ogen sprekender maakt,” geeft Bette toe. “Ik ben verschrikkelijk met het aanbrengen van make-up. Laat iemand anders het maar doen, wie weet steek ik er nog wat van op. Mijn man denkt er gelukkig hetzelfde over. Als ik thuis kom met mijn catwalk make-up nog op vindt hij het fijn als ik het er snel weer af haal.”

Sport routine
“Ik fiets overal heen. New York is een workout op zich. In de zomer wil ik nog wel eens wat sit-ups doen en ik speel af en toe een potje tennis, maar ik ga nooit naar de sportschool. Ik snap de sportschool niet zo goed. Ik heb het gevoel dat veel mensen eerst thuis sporten om er vervolgens goed uit te zien in een crop top tijdens hun workout in de sportschool. Iedereen zit elkaar constant aan te gapen.”

 

Bron: www.glamour.nl

bette1000