De eerste items van The Sylvie Collection by Hunkemöller

Vandaag is het zover, de allereerste items van the Sylvie Collection by Hunkemöller liggen in de winkel en worden online verkocht. Al maanden kregen we de eerste hints en zagen we de beelden van de fotoshoot met Sylvie in Parijs, maar vanaf vandaag kunnen we de lingeriesetjes en babydolls dan ook eindelijk passen en kopen.


De Sylvie collectie bestaat uit maar liefst zes lingerie setjes, twee slipdressjes, een babydoll, een kimono, een body en verschillende bijpassende accessoires zoals stockings. De gehele collectie is uitgevoerd in kleuren als zacht roze, zwart en paars. Zo te zien staat nog lang niet deze hele collectie online op de webshop van Hunkemöller. Wel zien we de 6 lingeriesetjes, een body en mooie stockings. Allemaal perfect afgewerkt en helemaal op elkaar afgestemd qua kleur en details. Na het zien van deze artikelen ben ik ontzettend benieuwd naar de rest van de Sylvie collectie, maar om jullie alvast een voorproefje te geven laat ik je de eerste artikelen hieronder zien.

Wat vind jij van deze eerste items? Zou jij iets kopen?

syl-bh-349 syl-bh-2999 syl-bh-3499.. syl-bh-3499 syl-bh-29999 syl-bh-34999 syl-body-3999 syl-koeseband-699 syl-stockings-1799