Trend: De statement ketting

Kettingen zijn dit jaar een belangrijke accessoire trend, en vooral de statement kettingen in alle soorten, maten en kleurtjes zijn echt een musthave deze zomer.


Je ziet deze kettingen overal hangen en kunt ze op iedere webshop wel bestellen. Een ketting kan jou basic outfit heel erg opleuken en laten opvallen en kan een onopvallende top opeens laten opvallen. De statement ketting is vooral heel opvallend en komt meestal net boven of op de rand van je top. We hebben de kettingen gespot in goud of zilver en vaak gecombineerd met kleurtjes of steentjes. Omdat deze ketting zo’n musthave is mag hij niet ontbreken in jou zomer garderobe. De statement ketting kan ook leuk gedragen worden op een zomer jurkje of maxi rok of bijvoorbeeld gecombineerd bij jou festival outfit. Hoe opvallender hoe beter! Ik heb een een aantal statement kettingen gespot die betaalbaar zijn en ook nog eens super leuk. Onder de foto staat waar je deze ketting kunt kopen.

ketting-mango2 ketting-iwantthatmusthave ketting-loavies3 ketting-loavies4 ketting-loavies5 ketting-loavies6 ketting-mango1