Diane Von Furstenberg krijgt eigen mode tv programma!

Het is niet de eerste keer dat een celebrity of voormalig topmodel een eigen mode programma krijgt. Tyra Banks met America’s next topmodel en Heidi Klum met Project Runway waren Diane al voor. Toch gaat Mode designer Diane Von Furstenberg niet voor een programma waarin ze opzoek is naar een nieuw model of designer, nee Diane Von Furstenberg gaat opzoek naar een Brand Ambassador. Ofwel iemand die zich gaat inzetten als het nieuwe gezicht voor een modelabel.
Zoals we allemaal weten zijn Brand Ambassadors ontzettend belangrijk voor de naamsbekendheid van een merk. En bij Brand Ambassadors denken we eigenlijk meteen aan een topmodel of It-girl, maar niets is minder waar. Blijkbaar kunnen ook nog ‘normale’ meiden zich opgeven voor dit programma.

Verdere details over de nieuwe show zijn nog niet bekend, maar de castings zijn wel al in volle gang. Veel meiden/fashionista’s tussen de 20 en 25 jaar, die alle ins en outs over de fashionscene willen leren geven zich op voor dit programma. Nog niet bekend is wanneer de show daadwerkelijk uitgezonden wordt. Waarschijnlijk zal dit nog even duren want de opnames starten pas in de lente van 2014!

Ik ben ontzettend benieuwd en ga het programma zeker volgen!

diane1