Dit is top 10 stijlvolste celeb kinds!

Ieder jaar wordt een kind van een beroemde celebrity bekroond tot stijlvolste celeb kind. Vaak heeft het kind het niet van een vreemde en zit de moeder of vader in de mode. Best logisch ook, want een kind van onder de 7 heeft over het algemeen vaak nog weinig te zeggen over de kleding die hij of zij aan moet.

Uit onderzoek is gebleken dat Harper Beckham het stijlvolste kind is. Niet gek met een succesvolle mode ontwerpster als moeder. Deze uitkomst van het onderzoek verbaast mij niks, gezien Harper altijd in de meest stijlvolle outfits bij Miss Beckham op de arm zit om zo alle modeshows en fashion business afspraken af te gaan. Harper krijgt het weliswaar met de paplepel in gegoten. Daarnaast had little Harper op jonge leeftijd al een schoenencollectie ter waarde van minstens 1.500 Briste pond! En dat terwijl de kleine beckham pas 2 jaar oud is!

Harper is niet het enige stijlvolle Beckham kind want de tweede en derde plaats worden bekleed door haar broers Brooklyn en Romeo Beckham. Ook deze plaatsen zijn naar mijn idee terecht aan de Beckham jongens toegekend, zij lopen er immers ook altijd stylish bij. Toch zijn er genoeg andere celebrity kinderen die er stijlvol uit zien. Denk aan Suri Cruise, wie vorig jaar plannen had om een eigen mode collectie te gaan ontwerpen. Suri Cruise bekleed dan ook de vierde plek. Suri Cruise wordt opgevolgd door Willow Smith, de dochter van Will Smith en Jada Pinkett. Op de zesde plek komt Harper’s oudere broer te staan, Cruz Beckham. Wie gevolgd wordt door de dochter van zangeres Myleene Klass. Op de 8e plek staat Angelina’s Jolie zoon Maddox en op de negende plek komt de dochter van Beyoncé en Jay-Z: Blue Ivy. Het laatste plekje in de top 10 stijlvolste celeb kids gaat naar Shiloh Jolie Pitt.

Bron: www.facebook.com/HarperSevenBeckham

Bron: www.facebook.com/HarperSevenBeckham