Droogshampoo van Andrélon

Droogshampoo is voor mij echt een van de beste beauty uitvindingen in haar producten.

Ik denk dat iedereen inmiddels wel bekend is met droogshampoo, maar voor de gene die het niet kennen: droogshampoo is een product dat je in je haar spuit wanneer het een klein beetje vet begint te worden. Hierdoor krijg je meer volume in je haar, en ziet je haar er niet meer vet uit. Ongeveer een halve dag lijkt je haar niet vet en ‘s avonds kun je het dan wassen. Droogshampoo is voor mij echt een van de beste uitvindingen. Ik heb namelijk lang stijl haar en moet mijn haar echt om de dag wassen, anders wordt het vet. Heel soms wanneer ik mijn haar twee dagen achter elkaar gewassen heb, kan het meteen de volgende dag alweer een beetje vet ogen. Maar om het wassen uit te stellen, spuit ik er dan droog shampoo in. Hierdoor krijg je meer volume en lijkt je haar in een klap niet meer vet. Voorheen gebruikte ik altijd droog shampoo van het merk Schwarzkopf maar sinds kort heeft Andrélon ook een droog shampoo variant, en deze heb ik voor jullie getest. Ik merkte al gauw dat ik deze variant fijner vind omdat hij lekker fris ruikt en geen poeder achter laat in je haar. Daarnaast voelt mijn haar heerlijk zacht aan nadat ik het gebruikt heb. Bij de variant van Schwarzkopf krijg je heel gauw wit poeder in je haar als je de spuitbus te dicht bij houdt, dit ziet er natuurlijk niet uit. En daarnaast ruikt hij ook heel erg poederig, niet heel fris dus. De droogshampoo van Andrélon is duidelijk mijn favoriet!

droogshampoo3 droogshampoo1 droogshampoo2