Eerste NIKKIE brandstore geopend in Amsterdam

Gisterenmiddag 17 september 2013 is de eerste NIKKIE brandstore geopend in Amsterdam aan de Cornelis Schuytstraat. Dat dit heeft kunnen plaatsvinden heeft Nikkie Plessen te danken aan het snel groeiende succes van haar merk NIKKIE.
In 2012 is fashion label NIKKIE opgericht door Nikkie Plessen, en nu al is het een enorm succes.

Nikkie Plessen: “Al sinds de start van NIKKIE in 2012 ben ik nauw betrokken bij het merk. Wat begon als een kleine productie en een kick-off tijdens Modefabriek 2012, resulteerde in een heuse business. We liggen op dit moment, met meer dan tweehonderd verkooppunten, vol in Nederland. Het feit dat NIKKIE het snelst groeiende merk van Nederland is, bereikte Fashion Club 70, die ons benaderde om een samenwerking aan te gaan. Fashion Club 70, een begrip in de Europese modewereld, is het grootse mode agentschap van de Benelux dat nu ook NIKKIE vertegenwoordigt. Dat naast België nu ook Duitsland, Frankrijk en Engeland interesse tonen, is een droom die uitkomt.”

nik1

De NIKKIE brand store is precies aangesloten op het imago van het merk: stoer, sexy en vrouwelijk. Label NIKKIE weerspiegelt de eigen stijl van Nikkie Plessen, dat is ook de reden waarom het label haar eigen naam draagt. Sexy, vrouwelijk, stoer, fashionable en draagbaar zijn de kernwoorden die de collecties van NIKKIE omvatten.