Festival musthave: tasjes met aztec print

Het festival seizoen is volop begonnen en daarbij horen natuurlijk iedere keer weer de meest leuke en opvallende festival outfits! En bij festival outfits horen natuurlijk ook accessoires zoals sieraden en tasjes.


Ik heb een aantal super toffe tasjes gevonden met aztec prints. De tasjes zijn opvallend en kleurrijk, met flosjes en franjes eraan. Super leuk om jou festival outfit op te kleuren en af te maken. Bovendien is een tasje vrij noodzakelijk voor wanneer je naar een festival gaat. Je moet toch ergens je telefoon en portemonnee kwijt kunnen. De kleurrijke prints kunnen goed gecombineerd worden met denim of leer. Ik zou deze festival tasjes combineren met een spijkershort, witte top met franjes, leren of suede jasje in een natuurlijke of juist felle kleur en met een paar stoere boots of cowboy laarsjes. De kleurrijke tasjes zijn te koop bij Sacha en bij Asos. Welke vind jij het leukst?

tasje-mat-aztec-print4-Sacha tasje-met-aztec-print1-asos tasje-met-aztec-print2-asos tasje-met-aztec-print-3-asos tasje-met-aztec-print-5-sacha tasje-met-aztec-print-6-sacha