Gespot: De panda trend

Dit seizoen komen we wel erg veel Panda’s tegen op tops, badpakken en truien! Een panda is lief en cute en laat het nou net mijn lievelingsdier zijn! Ik ben dol op panda’s en vind deze panda invasie op kleding dan ook geweldig!


Toen ik een tijdje terug een keer een panda op een t-shirt voorbij zag komen online, dacht ik aaawww mijn lievelingsdier op een shirt! Niet dat ik nou zo graag met mijn lievelingsdier op mijn shirt rond loop, maar zoiets toevallig tegen komen is altijd leuk. Maar inmiddels ben ik ervan overtuigd dat het geen toeval meer is dat ik constant panda’s tegen kom op kleding. Echt bijna in iedere winkel en op heel veel webshops van merken kom ik t-shirts, badpakken, truien en mutsen tegen waarop een panda staat afgebeeld, dit kan gewoon geen toeval meer zijn. De panda is een ware stijlicoon geworden en ik vind hem geweldig! Haha! Nou goed, ik denk niet dat jullie echt zitten te wachten op de Panda trend en verwacht niet dat iedereen over een half jaar met panda tops, shirts, broeken en bikini’s rondloopt maar oke. Toch heb ik een aantal leuke items opgezocht met dit lieve diertje erop afgebeeld! Hoe cute zijn deze artikelen?!

panda-31 panda-2651 panda-3711 panda-3977 panda-28366 panda-37711 panda-39777 panda-397777