Gespot: Enkellaarsjes met open zijkanten

Enkellaarsjes met open zijkanten zijn dé schoenen van dit moment. Met dit weer kunnen ze perfect gedragen worden onder een shortje, jurkje of rokje maar wanneer het dadelijk weer kouder wordt kunnen ze goed onder een jeans.


Een tijd geleden introduceerde grote designers deze enkellaarsjes al op de catwalk en sindsdien hebben veel bloggers, fashionista’s en celebs deze trend overgenomen. Inmiddels zijn de enkellaarsjes met open zijkanten dus niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze schoenen hebben we al bij meerdere merken en op meerdere webshops gespot waaronder Asos.com en Nelly.com maar ook Invito en Sacha hebben momenteel al wat leuke modelletjes met open zijkanten in hen collectie op genomen. Kortom, je kunt er niet meer omheen. Toch zijn de open zijkanten bij de laarsjes niet ideaal voor de vrieskou die er deze winter weer aan zit te komen. In dit geval kun je natuurlijk gewoon sokken of een panty in je laarsjes dragen. Al is daar door het effect van open laarsjes een beetje verdwenen. Daarom zou je ook gewoon een heel laag sokje kunnen dragen, die je net niet kunt zien door de openingen heen. Zo blijft het cut out effect in ieder geval bewaard. Wij hebben een aantal leuke cut out laarsjes voor je op een rij gezet. Bekijk ze hieronder.

boot-999t-sachaa boot-9279-asos boot-9279-asoss boot-9279-asosss boot-9995-invito boot-9995-sacha boot-9995-sachaa boot-9999-invito