Haar trend: De knot!

De vlecht is verleden tijd, anno 2013 is de knot het helemaal! De knot is hip, makkelijk, opvallend, chique, casual en boven alles: vrouwelijk.


2012 was het jaar van de vlecht, maar die mag dit jaar plaats maken voor de knot! De knot is makkelijk, veelzijdig en leuk! Een knot kan iedereen maken, bovendien is hij geschikt voor meerdere gelegenheden. Een chique etentje? Maak een nette, strakke knot in je haar. In dit geval is de knot, het nieuwe opsteken van het haar. Heb je een sportwedstrijd? Ook dan is de knot ideaal! Een stranddagje? De knot is perfect! Heerlijk dat haar uit je gezicht en uit je nek! Kortom de knot is voor iedere gelegenheid geschikt!
Maar zit jij met het probleem dat je geen mooie knot kunt maken of dat je heel erg dun haar hebt? Dan is dit de oplossing: De donut!
Met de donut kun je een grote, volle knot maken, achter of boven op je hoofd. Je kunt zelf bepalen hoe strak je je haar om de donut heen wikkelt. Door je haar heel strak om de donut heen te wikkelen, creëer je de ballerina knot. Maar door je haar iets losser om de donut heen te wikkelen en hier en daar een beetje los te plukken creëer je juist een casual knot! Je kunt dus alle kanten op! Nikkie Plessen is dol op de knot en haar spotten we dan ook bijna dagelijks met een grote knot op haar hoofd!

donut donut-295 donutt knot knott