Trend: Heeled sandals

De heeled sandals zijn de echte musthave shoes van deze zomer. De heeled sandals zijn mooie elegante pumps met een niet al te hoge hak.


Deze mooie open pumps geven je look een elegante uitstraling. Daarnaast zitten ze ook nog eens erg lekker door dat de hak niet al te hoog is en biedt het bandje om je enkel voldoende stevigheid. De heeled sandals kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden. Je kunt de ze dragen onder een rokje of jurkje waardoor je elegantie uitstraalt en vrouwelijkheid. Maar de heeled sandals kunnen ook perfect gedragen worden onder de boyfriend jeans! De boyfriend jeans is stoer maar door de elegante pump eronder maakt het je outfit toch net even iets vrouwelijker. Deze pumps vind ik vooral heel tof in zwart suede of leer en dat past ook nog eens overal bij, maar de heeled sandals in een kleurtje vind ik ook wel heel leuk! Invito heeft een paar hele leuk modelletjes in hen collectie op dit moment en ook Asos heeft een aantal leuke en gekleurde modelletjes. Bekijk ze hieronder. Wat vind jij van de heeled sandals?

heeled-2385 heeled-2385-asos heeled-2650-asos heeled-2660-asos heeled-5302-aos heeled-5965-asos heeled-5965-asoss heeled-7953