How to wear: De boyfriend jeans

De boyfriend jeans: Ik ben fan!! Een iets wijder vallend model jeans met het liefst een paar scheuren en gaten in een toffe wassing.


Waar de een even moest wennen aan dit model, was ik meteen verkocht! Maar hoe te combineren? Ik combineer hem het liefst met een paar hoge hakken en een leuke top of leuk jasje. De onderkant van de pijpjes rol ik een beetje op waardoor hij net boven de enkel valt. Ondanks dat het een best wel mannelijk model is kun je jou look toch vrouwelijk maken door het dragen van hoge hakken eronder. Vrouwelijk maar met een stoere touch! Uiteraard kun je hem ook goed dragen in combinaties met een paar leuke sandaaltjes of sneakers. Ik heb een paar hele leuke modelletjes gespot met allerlei verschillende wassingen en bewerkingen. Het is maar net waar jij van houdt. Toch kan ik mij ook wel voorstellen dat sommige vrouwen de voorkeur geven aan een strakke skinny jeans. Hier komen je benen immers veel beter in uit. Toch ben ik helemaal weg van het boyfriend model en schaf ik graag een aantal modelletjes aan! Bij Zara en Asos heb ik een paar hele leuk varianten gevonden in verschillende wassingen! Kijk even mee.

boyfriend-jeans-asos boyfriend-jeans-asos-2 boyfriend-jeans-asos3