How to wear: Skater skirt

De skater skirt is eigenlijk een heel classy model rok, wat in de taille gedragen wordt tot halverwege het bovenbeen.


De skater skirt is tijdloos model rok en kan veelzijdig gecombineerd worden. Dit model taille rok heeft grote plooien en valt tot boven de knie. De skater skirt kan op een hele chique manier gedragen worden, maar ook juist op een casual manier. Met een nette blouse, een panty en hoge hakken creëer je een nette en stijlvolle look voor naar een sollicitatie bijvoorbeeld. Terwijl je de skater skirt ook kunt combineren met een t-shirt of crop top en een paar leuke gympies eronder. Hierdoor creëer je juist een casual look. Miranda Kerr is dol op de skater skirt en combineert hem graag met een witte blouse een spijkerjasje en enkel laarsjes. Een chique look die door het spijkerjasje en het hoedje ook een casual uitstraling heeft. Ik ben dol op deze look van Miranda Kerr en vind dit zeker een van de leukste manieren om de skater skirt te combineren! Bekijk haar look hieronder.

Daarnaast is het fijn dat de skater skirt de nadruk op je taille legt, hierdoor lijkt deze dunner namelijk. Ik ben dol op de skater skirt en heb een aantal leuke modelletjes voor jullie opgezocht.

hj-van-40-voor-12 skater-928 skater-2386 skater-3314 skater-4242 skater-23866 skater-33144 skater-42422 skater-238666 skater-skirt-2385