Lookbook: Hunkemöller beachwear 2013

Hunkemöller heeft een groot aanbod aan beachwear voor 2013. Hele kleurrijke en trendy setjes welke duidelijk zijn gebaseerd op de Spring/Summer trends van 2013.


Hunkemöller heeft in hen beach collectie veel gebruik gemaakt van vrolijke bloemenprintjes maar ook black&white, streepjes en neon accenten. Precies de trends van 2013 dus! Ook de maximizer bikini is dit jaar terug in de collectie maar dit keer is hij in meerdere kleurtjes en printjes uitgebracht. Het fijne aan deze bikini is dat hij geen water opneemt tijdens het zwemmen waardoor hij dus niet super zwaar wordt. De vulling is namelijk een pad van gel omhult door plastic, hierdoor kan het geen vocht opnemen wanneer het nat wordt. ideaal dus! Het leuke aan de beachwear collectie van Hunkemöller is dat ze altijd bijpassende omslagdoekjes of slippertjes in de collectie hebben waardoor jij zelfs jou strandlook helemaal matchy matchy kunt maken! Sylvie van der Vaart is het gezicht van Hunkemöller en schittert daarom ook in de nieuwste tv campagne waarin het beachwear mooi getoond wordt op het strand in Mexico. Ik heb de leukste beachwear artikelen voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder!

beachwear-hunkemoller1 - Copy beachwear-hunkemoller2 - Copy beachwear-hunkemoller3 - Copy beachwear-hunkemoller-5 - Copy beachwear-hunkemoller-6 - Copy beachwear-hunkemoller-7 - Copy beachwear-hunkemoller-8 - Copy beachwear-hunkemoller-9 - Copy beachwear-hunkemoller-10 - Copy beachwear-hunkemoller-11 - Copy beachwear-hunkemoller-12 - Copy