Hunkemöller komt met de onesie!

Yes! Ook Hunkemöller komt met de onesie! Dat de onesuit momenteel een grote hype is, is niemand ontgaan. Maar dat zelfs Hunkemöller een pyama op de markt heeft gebracht in de vorm van een onesie had ik zo snel nog niet verwacht!


Hunkemöller is een lingerieketen die we vooral kennen van haar lingerie en swimwear met Sylvie van de Vaart in haar tv campagnes. Dat Hunkemöller ook Nightwear verkoopt weet ik wel, maar dat is niet het eerste waar ik op af ren wanneer we een Hunkemöller winkel binnen lopen. Maar dit keer was dat anders.. sinds kort heeft Hunkemöller namelijk 3 hele leuke onesies in de nacht collectie hangen, welke bedoeld zijn als pyjama. De onesies hebben korte pijpjes en dunne bandjes en zijn afgewerkt met kant en leuke printjes. Ik vind ze echt ontzettend leuk en zouden ze eigenlijk ook wel gewoon overdag willen dragen in de zomer. Alle drie de modelletjes vind ik erg tof en zou ik gelijk aanschaffen! Toch lijkt het me niet super handig om een onesuit aan te hebben ’s nachts, want het is natuurlijk totaal niet handig wanneer je ’s nachts naar de wc moet. Maar ach hij kan ook prima als playsuit gedragen worden in de zomer! Hieronder heb ik ze alle drie op een rijtje gezet. Welke vind jij het leukst?

onesuit-hunkemoller3 onesuit-hunkemoller2 onesuit-hunkemoller1