Kesha lanceert sieradenlijn!

Zangeres Kesha lanceerde vorige week een sieradenlijn in samenwerking met ontwerper Charles Albert. De sieradencollectie bestaat uit ringen, oorbellen, armbanden en kettingen en er zitten best wel wat leuke exemplaren bij!

Dat Kesha een sieradenlijn ging lanceren, had ik zo snel nog niet verwacht. Ik ben sowieso geen groot fan van haar als zangeres, maar de muziek business verruilen voor de sieraden branche? Nee dat had ik even niet zien aankomen. De collectie bestaat uit kettingen, ringen, oorbellen en armbanden met steentjes, doodshoofden en roosjes in een omhulsel van goud. Ook spotte ik gouden armbandjes met bedeltjes eraan en een armband met spikes. Daarnaast heeft ze een wel heel apart bedeltje aan een ketting en aan oorbellen, namelijk in de vorm van een gouden penis.. Erg gewaagd en helemaal Kesha, dat wel. De collectie is over het algemeen niet echt mijn ding, maar toch vind ik hem niet tegenvallen. Daarnaast schijnt deze collectie nu al als een tierelier te lopen, dus blijkbaar doet ze toch iets goed! Ik heb de meest leuke sieraden voor je op een rijtje gezet hieronder, wat vind jij van de sieradenlijn van Kesha?
kesha1 kesha2 kesha3 kesha4 kesha5 kesha6 kesha7 kesha8 kesha9 kesha10 kesha11 kesha12