Kloe Kardashian komt naar Nederland!

Goed nieuws voor de Kardashian’s fans onder ons, zus Kloé komt namelijk naar Nederland! Ze zal een bezoekje brengen aan de Bijenkorf in Amsterdam ter gelegenheid van het kledingmerk van de zussen genaamd Kardashian Kollektion.

De Kardashian Kollektion for Lipsy welke ontworpen is door Kim, Kloé en Kourtney is compleet geïnspireerd op de trend van nu. In deze collectie zien we dan ook verscheidene feestjurken, biker jackets, jumpsuits en jassen met veren.
Het merk zal vanaf binnenkort bij de Bijenkorf verkocht worden en voor de introductie zal Kloé persoonlijk aanwezig zijn. Deze dag zal er ook een meet & greet plaatsvinden!

Om deze meet & greet mee te mogen maken moet je deelnemen aan de Kardashian quiz welke je vanaf zondag 27 oktober tot woensdag 13 november kunt spelen op de facebook pagina van de Bijenkorf! De 5 personen met de meest goede antwoorden winnen de meet & greet. De meet & greet zal plaatsvinden op 16 november. Vanaf 12:00 uur zal Kloé Kardashian in de Bijenkorf in Amsterdam aanwezig zijn!