Lookbook: Bershka Fall 2013

 Inmiddels hebben jullie al heel veel Fall/Winter lookbooks van verschillende fashion merken voorbij zien komen, vandaag is Bershka aan de beurt.

Ik moet zeggen dat dit lookbook anders is dan anders en behoorlijk apart. Het model dat gezicht staat voor deze collectiebeelden van Bershka is Vanessa Lee, maar ze is bijna onherkenbaar op deze foto’s. Het Aziatische model heeft op de foto’s namelijk wit-groen geverfde haren in plaats van zwart, heel apart en een beetje scary zelfs.
De items die geshowd worden op deze beelden zijn erg uiteenlopend. We zien verschillende trends voorbij komen en veel verschillende artikelen die op de een of andere manier toch samen een geheel vormen. We zien cropped sweaters, oversized truien en mooie jassen voorbij komen in fijne najaarskleuren. lekker veelzijdig zoals we van Bershka gewend zijn. Meiden en vrouwen met verschillende kledingstijlen kunnen bij Bershka terecht. De collectie die op dit moment in de winkel hangt vind ik eerlijk gezegd een beetje tegen vallen dus ik hoop dat deze collectie er in de winkel beter uit ziet. Maar waarom ze Vanessa wit met groene haren gegeven hebben is me nog steeds een raadsel. Wat vind jij van de collectiebeelden van Bershka Fall 2013?

bers2 bers3 bers4 bers5 bers6 bers7 bers8 bers9 bers10 bers12 bers13 bers14 bers1