Lookbook: Christmas collection Topshop

De Decembermaand staat voornamelijk in het teken van de feestdagen. Al heisa om Sinterklaas is inmiddels geweest en nu staan Kerst en Oud & Nieuw voor de deur.

Bij Kerstmis hoort een speciale feest outfit en het wordt inmiddels wel tijd om deze online te bestellen of in de winkel te shoppen. Bovendien stromen de kerstcollecties zo langzamerhand de winkels binnen. Zo ook bij Topshop!
Het Christmas lookbook van Topshop is inmiddels uitgebracht en staat bomvol fijne kerst outfitjes. Topshop gaat dit jaar voor glitter en pailletten in combinatie net fluffy en harige stoffen. Zo combineren zij pailletten jurkjes en tops met (faux) fur jasjes en bolero’s. Daarnaast zien we ook veel fluwelen items voor bij komen in combinatie met satijn. Het Christmas lookbook van Topshop is vrij uitgesproken en dat is precies wat we van de Engelse modeketen gewend zijn. Voorheen konden we de collecties van Topshop alleen nog maar online bestellen, maar nu er een shop-in-shop in de Bijenkorf in Amsterdam zit, kunnen we de collecties ook eerst aanpassen! Ideaal dus!

De prijzen van de Christmas collectie van Topshop variëren van €46,- tot €103,-. Wacht niet en sla je slag, want veel items uit deze collectie zijn limited edition!

Bekijk de collectiebeelden van Christmas 2013 collectie van Topshop hieronder.

tp6 tp7 tp8 tp9 tp10 tp11 tp12 tp13 tp14 tp15 tp1 tp2 tp3 tp4 tp5