Lookbook: Costes Winter/Christmas collectie

Afgelopen jaar maakte winkelketen Costes zijn intrede in Nederland. In een behoorlijk rap tempo werden er dan ook verschillende filialen geopend en in een aantal steden.

Mode keten Costes kan qua collectie en prijsniveau vergeleken worden met Zara en Mango, modieus, trendy, stoer maar ook vrouwelijk.
Een tijd terug werd ook bekend gemaakt dat er Costes een webshop zou gaan openen, en deze is inmiddels de lucht in! Ideaal om vooraf te oriënteren en op de hoogte te blijven van de collectie. Klik hier om de webshop te bezoeken.

Daarnaast is inmiddels ook het Christmas/Winter lookbook van Costes uitgebracht, en deze ziet er veelbelovend uit. We zien in deze collectie veel vrouwelijke jurkjes en rokjes, blouses afgewerkt met mooie details, oversized truien, blazers met embellishment en perfect zittende broeken. We zien vooral veel zwart en wit voorbij komen in deze collectie, in de vorm van leren materialen en hier en daar wat kant.

Zelf ben ik groot fan van de nieuwe modeketen, en ben ik ook erg enthousiast over dit lookbook. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de rest van de collectie, en ga binnenkort maar weer eens een kijkje nemen. Costes is naar mijn idee ook net even iets exclusiever dan Zara of Mango en daarom misschien soms net even wat leuker.

cost4 cost5 cost6 cost7 cost8 cost1 cost2 cost3