Lookbook: Doutzen Kroes voor Victoria’s Secret Christmas

Iedere mode keten, webshop en brandlabel heeft voor de feestdagen een aparte collectie, welke vaak net even iets opvallender en feestelijker is dan de normale collecties.

In deze feestcollecties zien we dan ook net even wat meer glitters, steentjes en pailletjes dan in de normale collecties in het jaar. Maar niet alleen kledingmerken besteden net even wat meer aandacht aan de feestcollectie, ook lingeriemerken doen dit. Zo heeft Victoria’s Secret een speciale Christmas collectie, waar Doutzen Kroes dit jaar het gezicht van is.
De lingeriesetjes van de Victoria’s Secret Christmas collectie, die Doutzen showt, zijn zoals we van VS gewend zijn wederom prachtig. Wel moet ik zeggen dat ik niet meteen aan ‘Kerstmis’ denk wanneer ik deze setjes, zie omdat er voornamelijk gebruik is gemaakt van poedertinten en pastel kleuren. Wel zijn alle setjes afgewerkt met extra veel ruffles, roesjes en kanten details. De collectie kan dan ook omschreven worden als schattig en sexy. Doe mij maar zo’n lingeriesetje!

Bekijk de collectiebeelden van de Christmas collectie van Victoria’s Secret hieronder.
vs-doutzen2 vs-doutzen3 vs-doutzen4 vs-doutzen5 vs-doutzen6 vs-doutzen7 vs-doutzen8 vs-doutzen1