Lookbook: H&M Home zomer 2014

We staan er niet altijd bij stil, maar ook de woonmode veranderd ieder seizoen weer. Nu heeft niet iedereen ieder seizoen even veel behoefte of geld om haar hele huis in een nieuw stijltje aan te kleden, om dat meubels nou eenmaal net even wat duurder is dan kleding. Wel kun je regelmatig nieuwe accessoires aanschaffen of muren verven in de trend kleuren van dit moment.

Wanneer je gaat verhuizen of je huis/kamer gewoon in een nieuw jasje wilt steken kun je er voor kiezen om naar grote woonboulevards te gaan, maar ook modeketens als H&M en Zara hebben tegenwoordig een aparte woonmode afdeling. Lang niet ieder filiaal heeft zo’n afdeling in haar winkel en er zijn zelfs een hoop aparte Zara of H&M filialen die enkel en alleen woonmode artikelen verkopen. Zij spelen erg op de trends in en zijn ook nog eens betaalbaar. Zo kun je voor een niet al te groot bedrag jou huis of kamer helemaal inrichten naar de trends van nu.

Ieder seizoen brengt H&M een nieuw lookbook HOME uit, en vandaag wil ik jullie het zomer 2014 HOME lookbook van H&M laten zien. Bekijk de collectiebeelden hieronder.

hm1 hm2 hm3 hm4 hm5 hm6 hm7

hm13 hm12 hm11 hm10 hm9 hm8