Lookbook: H&M Kerst collectie met Doutzen Kroes

De tijd vliegt ontzettend snel voorbij, kort geleden was het nog zomer en nu is het over ander halve maand alweer Kerstmis! Je kunt het je bijna niet voorstellen dat je over een maandje de kerstboom alweer mag optuigen en lekker warm voor de open haard zit terwijl je buiten sneeuwvlokken op de grond ziet dwarrelen.

Het leuke aan Kerst is natuurlijk de feestcollecties die rond deze tijd in de winkels komen te hangen. Kleding met extra veel glitter en glamour, welke lekker feestelijk is! Ik hou er van!
Ondanks dat het nog even duurt voor dat de feestdagen aanbreken kun je nooit optijd genoeg beginnen met het vinden van een geschikte outfit. Om alvast wat inspiratie op te doen wil ik jullie graag het kerst lookbook laten zien van H&M welke er weer op en top verzorgd uit ziet. Doutzen Kroes is een van de topmodellen wie de christmas collectie mag showen in deze campagne maar ook Christy Turlington en Liu Wen zijn de te zien op de collectiebeelden van de H&M Christmas campagne. De items die gedragen worden door de modellen zijn voornamelijk zwart met glitters en over het algemeen lekker comfi. Bekijk de campagne beelden van H&M Christmas 2013 hieronder.

hm-kerst7 hm-kerst6 hm-kerst4 hm-kerst5 hm-kerst3 hm-kerst2 hm-kerst1 hm-kerst8