Lookbook: H&M Spring 2014

Het duurt dan misschien nog even en volgens mij hebben we de koudste dagen van deze winter nog niet eens gehad, maar verschillende merken verblijden ons alweer met lookbooks voor het komende seizoen, namelijk Spring!

Ook H&M zit met haar hoofd alweer in de lente maandjes en lanceert een prachtig lookbook van de Spring collectie van 2014. Het lookbook ziet er fantastisch uit en doet me direct ontzettend veel zin krijgen in de lente. Zowel de kleurcombinaties als de losse items die in dit lookbook worden gepresenteerd vind ik geweldig. H&M heeft echt een perfecte keus gemaakt door zwart-wit met het frisse geel te combineren. Geel is naar mijn idee sowieso een typische lente kleur, maar door het feit dat het in de lente maandjes vast nog wat frisjes zal zijn, kan deze kleur perfect gecombineerd worden met basis kleuren zwart en wit. Model Edita Vilkeviciute staat gezicht voor de Spring collectie van H&M, en weet de items goed te showen.

De jurkjes en rokjes in deze collectie zijn helemaal mijn ding en deze zie ik dan ook absoluut wel in mijn kast hangen dit voorjaar. Daarnaast zien we grafische prints terug in deze collectie en zien we dat ook de midi rok dit voorjaar weer helemaal terug is. Voor H&M vind ik deze collectie er luxer en mooier afgewerkt uit zien dan veel basis collecties van de modeketen. Ik ben dus erg benieuwd hoe de totale collectie eruit ziet.

Bekijk de beelden van de Spring 2014 collectie van H&M hieronder.
spri4 spri5 spri6 spri7 spri8 spri9 spri10 spri11 spri1 spri2 spri3