Lookbook: Josh V Black & Wild collectie

Over niet alle lange tijd is het december en dat is natuurlijk dé feestmaand van het jaar! De collecties voor december zien er dan meestal net even wat meer glitter en glamour uit, met een feestelijk tintje. Ook de Black & Wild collectie van Josh V sluit hier perfect op aan.

Eerder presenteerde Josh V de Jetset collectie welke voornamelijk in najaarstinten zoals marine blauw, donker groen en bordeaux rood was. In de Black & Wild collectie zien we het tegenovergestelde namelijk voornamelijk Zwart en wit! Zowel zwart printjes als all over black of all over white outfits. We zien items gemaakt van leren materialen, maar ook bont zien we voorbij komen in deze collectie. Alles is wederom op elkaar afgestemd en kan met elkaar gecombineerd worden. Naast leer en bont zien we jacquard prints en rijkversierde stoffen met stenen en diamanten. De collectie straalt tijdloosheid, elegantie en klasse uit. Het is de eerste keer dat Josh V haar nude kleurtjes in ruilt voor Black & White, maar de collectie is naar mijn idee zeer geslaagd. Eind oktober is de gehele collectie dan ook online en in de winkel verkrijgbaar. Ter inspiratie laat ik je vast de collectiebeelden zien van de Black & Wild collectie van Josh V!

bw3 bw2 bw1 bw30 bw29 bw28 bw27 bw26 bw25 bw24 bw23 bw22 bw21 bw20 bw19 bw18 bw17 bw16 bw15 bw14 bw13 bw12 bw11 bw10 bw8 bw9 bw7 bw6 bw4 bw5