Lookbook: Maison Scotch Fall/Winter 2013/2014

Langzaam maar zeker beginnen we te wennen aan de klimaatsverandering, de koude regenbuien en het feit dat ze zomerkleding voor een jaar opgeborgen mag worden en ingeruild kan worden voor lang, dik en warme kledij.

Een voordeel aan het feit dat de herfst begonnen is en de winter er aan komt is natuurlijk de gigantische collectiewisselingen in winkels en online. Nieuwe trends die aanbreken en nieuwe musthaves die niet mogen ontbreken in jou kledingkast. Inmiddels heb ik al ontzettend veel lookbooks van verschillende merken aan jullie laten zien om alvast een beetje geïnspireerd te raken voor de trends van dit najaar. Vandaag is Maison Scotch aan de beurt.
Toen dit merk een aantal jaren geleden op de Nederlandse markt kwam was ik eigenlijk gelijk enthousiast. Ik hou van de collecties van Maison Scotch en vooral de details aan de kledingstukken vind ik super. Nu moet ik zeggen dat ik qua kledingstijl ook veranderd ben de afgelopen jaren dus tegenwoordig minder snel iets van Maison Scotch zal kopen, toch vind ik de collecties keer op keer goed. Ook deze collectiebeelden zien er super uit. De collectie is over het algemeen vrij casual, zoals we van Maison verwacht zijn maar hebben een chique tintje. Mooie afgewerkt blazers en gilletjes zie ik voorbij komen maar ook toffe broeken en leuke t-shirts. De collectiebeelden zien er goed uit en dat beloofd veel voor de totale collectie, binnenkort maar eens een kijkje nemen in de winkel dus!

Bekijk de collectiebeelden van Maison Scotch Fall/Winter 2013-2014 hieronder.

maison5 maison7 maison9 maison13 maison14 maison15 maison1 maison3