Lookbook: Mango Fall 2013 collectie part 1.

Mango is een merk waar ik dol op ben, ze wisselen vaak van collectie en hebben iedere keer weer mooie elegante items zoals jurkjes, rokjes en tops. Bij Mango shop ik vooral items voor een elegante en vrouwelijke look en heel af en toe scoor ik daar wat stoerdere items voor een wat meer casual look.

Dit seizoen is russisch model Anna Selezneva een van de gezichten van de MANGO fall collectie, en ik moet zeggen dat haar stoere uiterlijke erg goed past bij deze collectie. De Fall collectie van Mango ziet er dan ook weer top uit! Veel leuke jasjes, leren jasjes, blazers in combinatie met denim. Ik hou ervan! Ook zien we veel zwart wit printjes, leren items zoals rokjes, ruitjes en wollen knitwear items voorbij komen. Het is duidelijk dat de schotse ruit weer helemaal terug is in het modebeeld want ook bij deze collectiebeelden van Mango zien we hem meerdere malen voorbij komen. Ook animal printjes en het pak voor de vrouw is duidelijk iets waar Mango deze herfst mee gaat rocken! Rock and Roll is duidelijk een trend die er bij Mango ontzettend uit springt. Leer, ruitjes, kettingen aan broeken, stoere items, scheuren in kleding zijn typische voorbeelden die deze trend weergeven. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over de collectiebeelden!

mang4 mang5 mang6 mang7 mang8 mang9 mang10 mang11 mang12 mang13 mang14 mang15 mang16 mang17 mang18 mang19 mang20 mang21 mang1 mang2 mang3