Lookbook: Mango Fall collectie 2013 part 2.

Een paar dagen geleden liet ik jullie de collectiebeelden van MANGO fall 2013 zien, waarin russisch model Anna Selezneva schitterde op alle beelden.

Uiteraard is Miranda Kerr nog steeds hét gezicht van MANGO en daarom laat ik jullie nu ook de collectiebeelden zien waar dit voormalige Victoria’s Secret Angel duidelijk vanaf springt!
Net zoals de vorige collectiebeelden zijn deze beelden ook weer geweldig. De kleding ziet er op en top uit, en ik heb al heel wat favoriete items gespot! Miranda Kerr springt echt van de foto’s af en past net als Anna Selezneva perfect bij deze collectie. Ik kan echt niet wachten tot de gehele collectie in de winkel hangt! Vooral de zwarte maxi dress is prachtig en de donkerblauw met zwarte vinyl coat is echt helemaal mijn ding. Ik ben echt blij verrast door deze collectie van Mango, en heb echt heel veel zin om snel een kijkje te gaan nemen. Het mag dan nog wel prachtig weer zijn in Nederland, het voelt toch ook echt niet als een straf om deze toffe herfst items te passen! Bovendien weten we allemaal dat de herfst er toch een keertje aan zit te komen!
Bekijk de collectiebeelden van Mango Fall 2013 met Miranda Kerr hieronder.

mng1 mng2 mng3 mng4 mng5 mng6 mng7 mng8 mng9 mng10 mng11