Lookbook: Mango Winter ’13/’14

Eerder liet ik jullie de Fall collectie van Mango zien, deze zag er fijn uit met schotse ruiten in combinatie met leren, oversized jassen en wollen truien.

Ook de Winter collectie voor dit najaar ziet er weer op en top uit en inmiddels zijn ook deze collectie beelden vrijgegeven met Miranda Kerr als gezicht.
De Winter collectie ziet er piekfijn uit, de items zijn goed afgewerkt en er is gebruik gemaakt van uiteenlopende materialen. Mooie jurkjes staan tegenover warme wollen truien en oversized mantels staan tegenover perfect zittende leren jasjes. Deze collectie bevat letterlijk voor ieder wat wils. Veel printjes maar ook mooie effen items. We zien mooie winterse kleuren die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Ook zien we in deze collectie al items speciaal gemaakt voor de feestdagen, jurkjes die net even extra zijn afgewerkt en rokjes uit hoogwaardig materiaal. De collectie ziet er super uit en is zeker de moeite waard om binnenkort eens een kijkje te nemen in de winkel. Bekijk de collectiebeelden hieronder, wat vind jij van deze collectiebeelden?

winter9 winter8 winter winter26 winter25 winter24 winter23 winter22 winter21 winter20 winter19 winter18 winter17 winter16 winter15 winter14 winter13 winter12 winter11 winter10