Lookbook: Mango Winter 2014

De meeste vrouwen zijn nog druk bezig met het bij elkaar shoppen van hen zomer garderobe of misschien wel vakantie garderobe. Toch ben ik van mening dat het geen kwaad kan om alvast inspiratie op te doen voor de trends en musthaves die over een aantal maanden alweer in de winkels liggen.

Wat de temperaturen betreft is het nog lang niet nodig om winterse kleding aan te schaffen, maar het is natuurlijk wel toegestaan om alvast een winterse garderobe in je hoofd samen te stellen! Inspiratie op doen voor het najaar aan de hand van de lookbooks van merken en modeketens is dan ook de ideale manier om je alvast voor te bereiden op de tweede, koudere, helft van het jaar. Mango heeft haar winter lookbook voor aankomend najaar geïntroduceerd en deze staat vol met heerlijke najaarsitems.

We zien qua kleuren veel combinaties zoals grijs met camel tonen, daarnaast zijn ‘oversized’ en ‘boyfriend’ twee kenmerken van deze collecties. We zien veel baggy jeans en boyfriend modelletjes, welke gecombineerd worden met oversized jackets en wintermantels. Ook de sporty chic trend wordt dit najaar door gezet en de schotse ruit is nog niet verdwenen uit het trend beeld.

mango1 mango2 mango3 mango4 mango5 mango6 mango7 mango9 mango10 mango11 mango12 mango13 mango14 mango15 mango16 mango17 mango18