Lookbook: Mini Me Collectie van MANGO

Kort geleden lanceerde Mango zijn eerste kids collectie. Super leuk nieuws en de collectie was zeer geslaagd. Dit keer gaat Mango nog een stapje verder, de kids collectie bestaat namelijk volledig uit items die ook verkrijgbaar zijn in woman collectie.

Je kunt nu dus in dezelfde outfit als je dochtertje de deur uit, hoe tof is dat!
De beelden liegen er dan ook niet om, de vrouwen collectie is letterlijk gekopieerd tot een mini me collectie. Hoe schattig is het om met je dochtertje op stap te gaan in exact dezelfde outfit? Bovendien zijn beide outfits helemaal on-trend en een stuk toffer dan de kinderachtige kleding die je soms bij andere merken kunt kopen voor je kindje. Er is nog niet bekend of de volgende kids collecties ook gebasseerd en gekopieerd zullen zijn van de woman collectie, maar ik verwacht dat dit heel goed gaat lopen. Bekijk de collectiebeelden hieronder! Wat vind jij van deze mini-me collectie van Mango?

mini-me-4 mini-me-5 mini-me-6 mini-me-7 mini-me-8 mini-me-9 mini-me10 mini-me-10 mini-me-88 mini-me-98 mini-me-109 mini-mi11 mini-me mini-me2 mini-me-3