Lookbook: Nederlands model Bette Franke voor Mango Winter 2013

Nederlands model Bette Frank stond al eerder model voor de Spaanse modeketen Mango. Ook dit najaar is dat weer het geval. Bette staat namelijk gezicht voor de wintercatalogus 2013 van Mango.

Al eerder liet ik jullie beelden zien van de herfst collectie welke voornamelijk bestond uit ruitjes, leer en denim. Ook de collectie voor aankomende winter stelt me niet teleur.
Lekker stoer in de vorm van truien, leren broeken en stoere boots maar daarnaast zien we ook classy items voorbij komen zoals zwarte jurkjes en mooie nette mantels. Het krijtstreepje en de ruit zien we terug maar ook denim speelt een grote rol in de winter collectie van Mango. Mooie looks die Bette fan ook perfect showt. Het is over het algemeen redelijk back to basic en niet heel heftig of opvallend, maar hoe het in deze looks gecombineerd wordt staat het erg stijlvol.

Bette Franke staat dit jaar niet alleen voor Mango model, ze was eerder dit najaar ook al te zien in het fall/winter magazine van de Zweedse modeketen H&M.

Bekijk alle collectiebeelden van Mango winter 2013 hieronder.

bette4 bette5 bette6 bette7 bette8 bette9 bette10 bette12 bette13 bette14 bette15 bette16 bette17 bette18 bette1 bette2 bette3