Lookbook: River Island Fall 2014

Ondanks dat het zomer is zal het niet lang meer duren voordat de eerste herfst collecties langzaam de winkels in stromen. Om alvast wat inspiratie op te doen voor de trends van aankomend najaar laat ik jullie alvast de Fall lookbooks van verschillende merken en ketens zien. Vandaag is het Fall ’14 lookbook van River Island aan de beurt.

Bont, bont en nog eens bont, dat is waar het in de Fall collectie van River Island dit jaar allemaal om draait. We zien bonten kragen, jassen, voeringen en gilets voorbij komen. Ondanks dat deze bonten items momenteel nog totaal niet aanmoedigen tot kopen, zien ze er wel prachtig uit en kan ik me voorstellen dat ik hier over een paar maandjes wel weer in wil rondlopen. Naast bont zien we veel all white outfits, en lichte kleuren. In eerste instantie draag ik zelf voornamelijk donkere kleuren in het najaar, maar waarom eigenlijk? River Island laat op deze collectiebeelden zien dat ook een all white of all light grey outfit prachtig kan staan in het najaar.

De collectiebeelden van River Island Fall 2014 zien er veel belovend uit. Bekijk ze hieronder.

riv riv1 riv1r riv2 riv3 riv5 riv7 riv8 riv9 riv10 riv11 riv12 riv13 riv15 riv16 riv17 riv19 riv20 riv21 riv22 riv24 riv29 riv35 riv38 riv299