Lookbook: Supertrash zomer 2014

Het lijkt misschien nog wat vroeg om in januari al lookbooks te laten zien van de zomercollecties van bepaalde merken, maar waarom ook niet? We hebben niet bepaalde een horror winter gehad zoals voorspeld werd en het lijkt er zelfs op dat de temperaturen langzaam maar zeker een klein beetje gaan stijgen. Het kan dan ook echt niet kwaad om vast in zomerse sferen te komen bij het zien van prachtige zomercollecties die over niet al te lange tijd in de winter zullen hangen.

Vandaag is Supertrash aan de beurt. In het summer lookbook van Supertrash zien we veel verschillende trends met elkaar gecombineerd, zo zien we de sporty trend in combinatie met vrouwelijk/chic. Ook heeft ST voor het zomer seizoen veel gebruik gemaakt van verschillende printjes en kleurcombinaties. Zo zien we felle kleurtjes, geschikt voor warme zomerse dagen maar zien we ook wat donkere kleuren welke geschikt zijn voor de wat frissere zomerse dagen. Nederland blijft immers een wisselvallig land, qua klimaat, dus het kan zomaar voorkomen dat we in de maand juli nog wat regenbuien hebben. Ook zien we een toffe variant op de midi rok in de zomercollectie verschijnen en zal ook de maxi rok dit seizoen weer terug te vinden zijn in het straatbeeld. Een andere trend die we in de zomer collectie van Supertrash tegen komen is het 2 delig pak. Hierbij draag je een jasje in de zelfde kleur en materiaal als de pantalon of short. Zelf ben ik behoorlijk enthousiast over dit lookbook en kan ik niet wachten de collectie in het echt te bekijken en aan te passen!

Bekijk de collectiebeelden van Supertrash Summer 2014 hieronder.

super1 super2 super3 super4 super5 super6 super7 super8 super9 super10 super11 super12 super13 super15 super16 super17 super18 super19 super20 super21 super22 super23 super25 super26 super28