Lookbook: VILA Winter 2013

VILA is een merk wat qua collecties ieder seizoen enorm kan verschillen. De ene collectie is totaal niet mijn ding en de andere collectie vind ik wel weer erg tof. Zo ook de winter collectie van 2013!

Wauw wat ziet dit er goed, ik ben ontzettend enthousiast. Ik zie veel leuke feestelijke jurkjes voorbij komen in mooie kleurtjes en gemaakt van mooie materialen. Maar daarnaast zien we ook veel toffe jasjes met leuke prints, jumpsuits en knits. De kleuren zijn over het algemeen goed op elkaar afgestemd en kunnen fijn gecombineerd worden.
Voor VILA’s doen vind ik dit echt een top collectie. Lekker fris maar wel super fashionable. Heel stijlvol en classy maar ook weer een tikkeltje casual. Ik hou ervan! Normaal gesproken ben ik niet altijd enthousiast over VILA en koop ik er de laatste tijd zelden iets. Deze winter collectie zal daar misschien eens verandering in brengen. Ik zie mijzelf deze kerstmis wel lopen in een van deze jurkjes of met een van deze toffe jasjes. Kijk mee, wat vind jij van de winter collectie van VILA?

viel6 viel7 viel8 viel9 viel10 viel11 viel12 viel13 viel14 viel15 viel16 viel17 viel18 viel19 viel20 viel21 viel1 viel2 viel3 viel4 viel5